top of page

Työnohjaus

Kaikki Suomen työnohjaajat ovat suorittaneet ICEEFT:n  (International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy) työnohjaajapätevyyden.

Tunnekeskeinen työnohjaus on suunnattu Tunnekeskeisen pariterapian koulutuksessa oleville (vähintään peruskurssin käyneille) ja valmistuneille terapeuteille. Tunnekeskeinen työnohjaus tapahtuu omia terapiavideoita prosessoimalla.

 

Halutessasi työnohjausta, ota suoraan yhteyttä työnohjaajaan. 

DSC06790.jpg

Hanna Pinomaa

Olen psykologi ja paripsykoterapeutti. Viitekehykseni parien kanssa työskentelyssä ja työnohjauksessa on Susan Johnsonin kehittämä Tunnekeskeinen pariterapia. Olen myös tunnekeskeisen pariterapiaan pätevöitynyt kouluttaja.

 

Tarjoan tunnekeskeisen pariterapian työnohjausta yksilöllisesti Helsingin keskustassa tai etänä. 

Voit ottaa yhteyttä hanna.pinomaa@gmail.com

IMG_6338.jpeg

Eira Eklund-Mikola

Olen psykologi ja perhe- ja paripsykoterapeutti. Olen erikoistunut Tunnekeskeiseen pariterapiaan ja minulla on Kanadan kattojärjestön (ICEEFT) antama Tunnekeskeisen pariterapeutin, -työnohjaajan ja -kouluttajan pätevyys.

Pariterapian lisäksi minulla on pitkä kokemus lapsiperheiden hoitamisesta.

Tarjoan Tunnekeskeisen terapian työnohjausta sekä yksilöllisesti että ryhmässä. Työnohjaus tapahtuu joko Helsingin vastaanotollani tai Zoomissa.

Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse 

eira.eklund@gmail.com

copy.jpeg

Tytti Karvonen

Olen peruskoulutukseltani psykologi. Lisäksi olen perheterapeutti (ET), paripsykoterapeutti (ET), pätevöitynyt tunnekeskeinen pariterapeutti sekä työnohjaaja. Tällä hetkellä kouluttaudun Tunnekeskeisen pariterapian työnohjaajaksi. Antamani työnohjaus oikeuttaa tunnekeskeiseksi pariterapeutiksi pätevöitymiseen.

 

Minulla on pitkä kokemus vaativasta hoito- ja psykoterapiatyöstä sekä aikuispsykiatriasta että ammatinharjoittajana. 

 

Tarjoan läsnä- ja etätyönohjausta yksilöille, työpareille ja ryhmille. Vastaanottoni sijaitsee Keravalla rautatieaseman läheisyydessä. 

 

Yhteydenotot: tytti.karvonen@tyttikarvonen.fi sekä https://tyttikarvonen.fi

Maarit Vänskä

Olen yksilöpsykoterapeutti ja tunnekeskeinen pariterapeutti, jonka sydämeen tunnekeskeinen terapia on sytyttänyt palon haluta auttaa pareja ja yksilöitä syvemmällä tasolla rakentamaan turvallisempia suhteita. Työnohjaajana toivon, että voin auttaa ja tukea terapeutteja omalla matkalla kohti tunnekeskeistä työskentelytapaa. Annan työnohjausta sekä pari- että yksilöterapiaan. Mielilauseeni on: "vain sydämellä näkee hyvin"."

bottom of page