top of page

Työnohjaus

Kaikki Suomen työnohjaajat ovat suorittaneet ICEEFT:n  (International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy) työnohjaajapätevyyden.

Tunnekeskeinen työnohjaus on suunnattu Tunnekeskeisen pariterapian koulutuksessa oleville (vähintään peruskurssin käyneille) ja valmistuneille terapeuteille. Tunnekeskeinen työnohjaus tapahtuu omia terapiavideoita prosessoimalla.

 

Halutessasi työnohjausta, ota suoraan yhteyttä työnohjaajaan. 

DSC06790.jpg

Hanna Pinomaa

Olen psykologi ja paripsykoterapeutti. Viitekehykseni parien kanssa työskentelyssä ja työnohjauksessa on Susan Johnsonin kehittämä Tunnekeskeinen pariterapia. Olen myös tunnekeskeisen pariterapiaan pätevöitynyt kouluttaja.

 

Tarjoan tunnekeskeisen pariterapian työnohjausta yksilöllisesti Helsingin keskustassa tai etänä. 

Voit ottaa yhteyttä hanna.pinomaa@gmail.com

IMG_6338.jpeg

Eira Eklund-Mikola

Olen psykologi ja perhe- ja paripsykoterapeutti. Olen erikoistunut Tunnekeskeiseen pariterapiaan ja minulla on Kanadan kattojärjestön (ICEEFT) antama Tunnekeskeisen pariterapeutin, -työnohjaajan ja -kouluttajan pätevyys.

Pariterapian lisäksi minulla on pitkä kokemus lapsiperheiden hoitamisesta.

Tarjoan Tunnekeskeisen terapian työnohjausta sekä yksilöllisesti että ryhmässä. Työnohjaus tapahtuu joko Helsingin vastaanotollani tai Zoomissa.

Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse 

eira.eklund@gmail.com

copy.jpeg

Tytti Karvonen

Olen peruskoulutukseltani psykologi. Lisäksi olen perheterapeutti (ET), paripsykoterapeutti (ET) sekä pätevöitynyt tunnekeskeinen pariterapeutti ja työnohjaaja (ICEEFT). Minulla on myös työnohjaajapäteyys (STOry). 

Minulla on pitkä kokemus vaativasta hoito- ja psykoterapiatyöstä sekä aikuispsykiatriasta että ammatinharjoittajana. 

Tarjoan länsä- ja etätyönohjausta yksilöille, työpareille ja ryhmille. Vastaanottoni sijaitsee Keravalla rautatieaseman läheisyydessä.

Yhteydenotot: tytti.karvonen@tyttikarvonen.fi sekä https://tyttikarvonen.fi

Maarit Vänskä

Olen yksilöpsykoterapeutti ja tunnekeskeinen pariterapeutti, jonka sydämeen tunnekeskeinen terapia on sytyttänyt palon haluta auttaa pareja ja yksilöitä syvemmällä tasolla rakentamaan turvallisempia suhteita. Tunnekeskeisenä työnohjaajana (koulutuksessa) toivon, että voin auttaa ja tukea terapeutteja omalla matkalla kohti tunnekeskeistä työskentelytapaa. Annan työnohjausta sekä pari- että yksilöterapiaan. Mielilauseeni on: "vain sydämellä näkee hyvin"."

 

Vastaanottoni sijaitsee Etu-Töölössä Cygnaeuksenkadulla, myös etävastaanotto on mahdollista. Minut saa parhaiten kiinni tekstiviestillä tai sähköpostilla. 

Yhteystiedot:

vanskamaarit@gmail.com 

Puh. 045 1566 088 

www.mvpsykoterapiaa.net

Tuula Multasuo

Olen pari- ja perhepsykoterapeutti ja peruskoulutukseltani sosiaalityöntekijä YTM, aiemmalta koulutukseltani diakoni. Pätevöidyin tunnekeskeiseksi pariterapeutiksi v. 2016 (ICEEFT) ja EMDR-terapeutiksi v. 2023 (EMDR Europe). Olen opiskellut perusopinnot logoterapiasta. Minulla on Kela-korvattavuus pari- ja perheterapiaan.

 

Työskentelen sivutoimisena toiminimi-yrittäjänä Kempeleessä ja kasvatus- ja perheneuvonnassa Oulussa ja minulla on pitkä työkokemus lapsiperheistä, pari- ja eroasioista.

 

Olen tunnekeskeisen terapian työnohjaajakoulutuksessa. Antamani työnohjaus oikeuttaa tunnekeskeiseksi pariterapeutiksi pätevöitymiseen. 

 

Yhteystiedot: tuumultasuo@gmail.comhttps://tuula-multasuo-pari-ja-perheterapia.webnode.fi/

Tuula_Multasuo.jpg
Nona Profilbild.jpg

Nona Avellan

Olen pari- ja perhepsykoterapeutti ja pätevöitynyt tunnekeskeiseksi pariterapeutiksi. Minulla on myös työnohjaajapätevyys (STOry). Pohjakoulutukseltani olen sosiaalityöntekijä ja minulla on pitkä kokemus lapsiperheiden ja parien kanssa työskentelystä.  

 

Tunnekeskeisenä työnohjaajana (koulutuksessa) toivon, että voin tukea sinua oppimisessasi ja toimia kanssakulkijanasi tunnekeskeisen viitekehyksen polulla. Tarjoan työnohjausta sekä vastaanotollani, Espoon Niittykummussa, että etänä. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla.

 

Jag erbjuder också arbetshandledning på svenska. Kontakta mig gärna ifall du känner att du har behov av stöd i ditt arbete med emotionellt fokuserad terapi så funderar vi tillsammans hur vi kan gå vidare.

 

Yhteystiedot:

nona.psychoconsulting@gmail.com

www.bylistening.fi

PirjoKettu_IMG_6402.jpg

Pirjo Kettu

Olen paripsykoterapeutti (Valvira, Kela) ja pätevöitynyt tunnekeskeinen pariterapeutti ja työnohjaaja koulutuksessa (ICEEFT). Minulla on myös työnohjaajapätevyys (STOry). Haluan auttaa pareja pois tuhoavista riidoista tai vetäytymisestä kohti tuvallista parisuhdetta.

 

Tarjoan Tunnekeskeisen terapian työnohjausta. Työnohjaus tapahtuu työtilassani Espoon Kivenlahdessa tai videovälitteisesti Teamsissä. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla  

terapiapirjokettu@gmail.com 

bottom of page