Vuorovaikutteinen tunnekeskeinen parisuhdekurssi

Peloton Parisuhde -matka on uudenlainen parisuhdekurssi, jonka tarkoituksena on auttaa osallistujia pitämään huolta tunnesuhteestaan ja varmistaa että parisuhde voi hyvin nyt ja tulevaisuudessa.

Tavoitteena on auttaa osallistujia ymmärtämään parisuhteen vaikeuksien logiikka riittävän ajoissa ja näin estää ongelmien jumiutuminen.

Kurssi koostuu kahdeksasta interaktiivisesta live webinaarista. Prosessi on rakennettu tunnekeskeisen pariterapian hyvin toimivien ja tuloksia tuottavien mallien pohjalta. Jaksoissa pareja kuljetetaan eteenpäin tunnekeskeisen pariterapian hyvin toimivien työkalujen ja harjoitusten avulla.

Kurssin ovat kehittäneet kokeneet psykologit ja paripsykoterapeutit Hanna Pinomaa ja Eira Eklund-Mikola.

Kurssi on maksullinen ja järjestetään 2-3 kertaa vuodessa.

Linkki kurssille

Väestöliiton tunnekeskeinen parisuhdekurssi

Kurssi on tuotettu vuonna 2013 Väestöliiton ja Suomen Pariterapiayhdistyksen yhteistyönä.

Suomenkielisessä kurssissa on kahdeksan osa. Kussakin jaksossa Hanna Pinomaa, psykologi, paripsykoterapeutti ja tunnekeskeisen pariterapian kouluttaja avaa aluksi jaksoon liittyvää teoriaa. Sen jälkeen hän työskentelee Mintun ja Sampon kanssa, tehden teoriasta käytännönläheistä ja ymmärrettävää. Kunkin osan jälkeen pareille annetaan tehtäviä, jotka auttavat soveltamaan teorian omaan parisuhteeseen.

Kurssi on maksuton ja sen läpikäymiseen on syytä varata noin kahdeksan tuntia

Linkki kurssille

Susan Johnsonin Hold Me Tight -parisuhdekurssi (engl.)

Hold Me Tight on tunnekeskeisen pariterapian perustajan, Sue Johnsonin tuottama englanninkielinen parisuhdekurssi, joka auttaa pareja ymmärtämään, mistä rakkaudessa on kyse, ja miten parisuhteen kadonneen tunneyhteyden voi rakentaa uudelleen. Kurssi koostuu kahdeksasta osiosta, joista jokainen sisältää:

Inspiroivaa sisältöä johtavilta terapeuteilta
Sue Johnsonin opetusosiot
  • Kyselyt pareille
  • Opetustilanteilta todellisista pareista
  • Harjoitteita ja kotitehtäviä pareille
  • Kannustavia tekstiviestejä

Kurssin hinta on 297 USD (n. 240 EUR). Kurssi on lanseerattu keväällä 2018.

Linkki kurssille