Miten pääsemme alkuun?


Voitte tutustua Tunnekeskeiseen pariterapiaan seuraavasti:

1. Suomen kielellä kirjallisuus pareille: Sue Johnson: Kunpa sinut tuntisin paremmin (2013), Sue Johnson: Minä suojelen sinua kaikelta (2016).

2. Väestöliiton sivuilla on kirjoituksia tunnekeskeisestä pariterapiasta ja kaikille avoin, Väestöliiton ja Suomen Pariterapiayhdistyksen yhteistyönä toteutettu nettikurssi: Tunnekeskeinen parisuhdekurssi. http://www.vaestoliitto.fi/parisuhde/nettikurssit/tunnekeskeinen-parisuhdekurssi/

3. ICEEFT:n (The International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy) on tunnekeskeisen pariterapian kattojärjestö, jonka sivuilta löytyy kirjallisuutta, artikkeleja, tutkimuksia ja tietoa.

4. Erilaiset organisaatiot ja järjestöt kuten Suomen evankelisluterilainen kirkko, seurakunnat, kansalaisopistot ja yhdistykset, sekä yksityiset terapeutit järjestävät Tunnekeskeisen parisuhteen kursseja, joihin voivat osallistua pariskunnat, jotka eivät ole akuutissa kriisissä.

5. Vastaanotot. Suomessa on Tunnekeskeisen pariterapian perus- ja jatko-opinnot suorittaneita pariterapeutteja, sekä pätevöityneitä tunnekeskeisiä paripsykoterapeutteja.

6. Youtubesta löytyy paljon videomateriaalia hakusanoilla Sue Johnson ja EFT.

UUSIN VIDEO Episode 1: The Key Defining Factors in a Couple's Relationship (alla) on julkaistu 16.4.2019 ja

se aloittaa viiden videon sarjan. Jokainen jakso sisältää yhden tärkeän teeman.